Családias hangulatú kozmetika Kispesten és Gyálon, ahol nyugodt környezetben szépülhetsz, a legmodernebb kozmetikai gépekkel és natúrkozmetikumokkal. Plasmage ránckezelések, kozmetikai kezelések, sminktetoválás, 3D műszempilla, alkalmi és menyasszonyi smink, hajfonás.

Rólam mondták

Glotz Mária - Táncpedagógus

"Glotz Mária táncos, táncpedagógus vagyok és hány éve is járok hozzád? Már az első percben egymásra hangolódtunk! Ha valaki a szépítésben jártas Daniela minden bizonnyal! Nemcsak gyönyörű és fiatalos lesz a bőröm a kezelések után, hanem ellát praktikus tanácsokkal az otthoni bőrápolás terén.Mivel én igen elfoglalt vagyok és sajna nem jutok el hozzá minden hónapban, nagy segítségemre van tanácsaival. Mindig napra kész remek szakember! Pozitív energiáit, habitusát imádom!

Magyaros Zoltán

A Daniela Kozmetikában nem csak az arcbőr születik újjá, de az ember belül is felüdül! Daniela széles körű ismeretekkel, több éves, értékes szakmai tapasztalattal rendelkezik a szakmájában, ami a kezelések alkalmával meg is mutatkozik és amit a népes vendégkör is mutat. Nem véletlen, hogy már hetekkel előre érdemes jelentkezni ahhoz, hogy legyen hely adott időpontban. A kellemes hangulatú kozmetika korszerű műszerekkel van felszerelve. A vendég megkapja a maximális odafigyelést és egyénre szabott, az igényeket messzemenően kielégítő, minőségi szolgáltatást. Az eredmény pedig önmagáért beszél! Az állandóan pattanásos, mitesszeres arcbőröm már a múlté. Vendégként pedig nem csak kezelésben van részem minden alkalommal, hanem jó beszélgetésekben, sok nevetésben is, ami plusz feltöltődést ad. Az ember mindig úgy érzi, hogy hazavisz valamit magában. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki magas színvonalú, eredményes szolgáltatásra és egyben jó hangulatban eltöltött kezelésekre vágyik!

Fülöp Márta

"Három éve havi rendszerességgel járok Danielához a kozmetikába. Minden kezelést az Ilcsi Szépítő Füvek termékeivel végez, melyeknek természetes alapanyagai nagyon jó hatással vannak a már nem éppen fiatal bőrömnek. A kezelések után legalább egy hétig sokkal frissebb és simább a bőröm, valósággal fellélegzik. Daniela személyisége, a kezelések intenzitása és natúr termékek szinte csodákat művelnek a már erősen öregedő bőrrel is. Mindenkinek csak ajánlani tudom a testi lelki felüdülést nyújtó kényeztetést."