Családias hangulatú kozmetika Kispesten és Gyálon, ahol nyugodt környezetben szépülhetsz, a legmodernebb kozmetikai gépekkel és natúrkozmetikumokkal. Plasmage ránckezelések, kozmetikai kezelések, sminktetoválás, 3D műszempilla, alkalmi és menyasszonyi smink, hajfonás.

Bemutatkozás

Trebbi Daniela kozmetikus, sminktetováló

Kozmetikus – a görög kosmētikos szóból ered, jelentése szépítésben jártas. A szépségre esküdtem fel, több mint 15 éve dolgozom a szakmában, munkám során a hangsúlyt mindig a vendég pontos diagnosztizálására, és ennek alapján egyénre szabott kezelésére fektettem.

Célom, hogy szaktudásommal segítsek vendégeimnek megtartani fiatalos és szép megjelenésüket, ezáltal jò közérzetüket, mindezt természetes hatóanyagú termékekek használatával.

Vendégeim közt nem csak szépülni vágyó hölgyeket, hanem magukra igènyes urakat is tisztelhetek - hiszen tudjuk, a sikerhez fontos az ápolt megjelenés.

A tiniknek személyre szabott kezelési programot készítek, és az otthoni ápolásra is tanácsokat és termékeket ajánlok.

Elhivatottan dolgozom a méltán világhírű, 50 országban ismert Ilcsi natúr kozmetikumokkal, és vallom a filozófiát, miszerint a természet minden bőrproblémára kínál megoldást.

A natúr kozmetikumok minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

Várom szeretettel!