Családias hangulatú kozmetika Kispesten és Gyálon, ahol nyugodt környezetben szépülhetsz, a legmodernebb kozmetikai gépekkel és natúrkozmetikumokkal. Plasmage ránckezelések, kozmetikai kezelések, sminktetoválás, 3D műszempilla, alkalmi és menyasszonyi smink, hajfonás.

Bemutatkozás

Trebbi Daniela kozmetikus, sminktetováló

Kozmetikus – a görög kosmētikos szóból ered, jelentése szépítésben jártas. A szépségre esküdtem fel, több mint 15 éve dolgozom a szakmában, munkám során a hangsúlyt mindig a vendég pontos diagnosztizálására, és ennek alapján egyénre szabott kezelésére fektettem.

Célom, hogy szaktudásommal segítsek vendégeimnek megtartani fiatalos és szép megjelenésüket, ezáltal jò közérzetüket, mindezt természetes hatóanyagú termékekek használatával.

Vendégeim közt nem csak szépülni vágyó hölgyeket, hanem magukra igènyes urakat is tisztelhetek - hiszen tudjuk, a sikerhez fontos az ápolt megjelenés.

A tiniknek személyre szabott kezelési programot készítek, és az otthoni ápolásra is tanácsokat és termékeket ajánlok.

Elhivatottan dolgozom a méltán világhírű, 50 országban ismert Ilcsi natúr kozmetikumokkal, és vallom a filozófiát, miszerint a természet minden bőrproblémára kínál megoldást.

A natúr kozmetikumok minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

Várom szeretettel!

László Nikolett szempilla stylist, hajfonás

László Nikolett vagyok, okleveles szempilla stylist, és hajfonó. 2017 óta foglalkozom szempilla hosszabbítással.

Számomra a legfontosabb, hogy a vendégeim egyéniségéhez illő esztétikus, természetes szempillákat építsek, amivel a vendég a hétköznapokba is különlegesnek érezheti magát.

Minden esetben konzultálás után választjuk ki a megfelelő hosszúságot, ívet, stílust, hiszen mindenkinek más áll jól, más a pilla-állománya. 

1D-től egészen 6D-s hosszabbításra van lehetőség. (6D: ilyenkor egy saját pillára, hat extra vékony műszempilla kerül applikálásra a dúsabb, drámaibb hatás elérése érdekében.)
A SZEMPILLA ÖLTÖZTET!

2018-ban végeztem el a hajfonó tanfolyamot, mely magában foglalta a póthajas fonást is. Vendégeim rengeteg fonás közül választhatnak, melynek a képzeletünk szab határt. Legyen szó saját hajból, vagy póthajas (szintetikus, kifejezetten fonásokhoz való műhaj) frizurák elkészítéséről.

Ballagásra, esküvőre, alkalmakra, vagy akár a hétköznapokra is tartós, kényelmes és esztétikus viselet. Szeretettel várom meglévő, és leendő Vendégeimet!