Családias hangulatú kozmetika Kispesten és Gyálon, ahol nyugodt környezetben szépülhetsz, a legmodernebb kozmetikai gépekkel és natúrkozmetikumokkal. Plasmage ránckezelések, kozmetikai kezelések, sminktetoválás, 3D műszempilla, alkalmi és menyasszonyi smink, hajfonás.

3D / 4D / 6D Műszempilla

A 3D műszempilla felhelyezésével hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár két hónapig is tart (sportolhatsz, zuhanyozhatsz, szaunázhatsz) , és nem roncsolja a saját szempillákat.

Az eredetihez megtévesztésig hasonlító 3D szálak egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempilla szálakhoz, egy rugalmas, súlytalan, orvosi minőségű ragasztóval. A 3D ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillákhoz, hogy csak a természetes szempilla cserélődéssel, az eredetivel együtt hullik ki, ezáltal másfél-két hónapig is tart. Körülbelül 30-30 szál kerül felhelyezésre szemenként.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni. Mindenkinek, aki szeretne, dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat. Mindenkinek, aki szeretne szép lenni már ébredéskor. Mindenkinek, aki nem akar változtatni szokásos életvitelén, és nem akar alkalmazkodni a hagyományos, kényelmetlen műszempilla viseléséhez. Mindenkinek, akinek nincs ideje, vagy kedve folyamatosan sminkjével foglalkozni. Mindenkinek, akit bosszant, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

6D SZEMPILLA

A 6D szempillák extra vékonyak és nagyon könnyűek, amellyel a - 3D technikát is túlszárnyalva - még dúsabb és még látványosabb szempillákat készíthetnek a vendégnek. A speciális technikához hűen gyönyörűen kiemeli a szemet és tökéletes megjelenést megbiztosít viselőjének, anélkül, hogy az eredeti szempillákat roncsolná

A volume lashes, vagy 6D szempilla néven ismertté vált technika már meghódította Oroszországot, az Egyesült Államokat és Európában is kezd ismertté válni. A szuper vékony (0,07 mm vastag), extra könnyű műszempillákból 4-6 szál is felhelyezhető egy szál természetes szempillára. Nagy előnye, hogy ennek ellenére nem nehezíti el a saját pillákat, hiszen a 4-6 darab szempilla súlya közel azonos egy általános műszempilla szál súlyával. Az eredmény tökéletesen természetes mégis csodálatosan dús és hosszú szempillasor.

3D/4D Műszempilla 14.000,-
6D Műszempilla 16.500,-
Műszempilla töltés 12.500,- tól