Családias hangulatú kozmetika Kispesten és Gyálon, ahol nyugodt környezetben szépülhetsz, a legmodernebb kozmetikai gépekkel és natúrkozmetikumokkal. Plasmage ránckezelések, kozmetikai kezelések, sminktetoválás, 3D műszempilla, alkalmi és menyasszonyi smink, hajfonás.

Plasmage ránckezelés

Anti-aging kezelés megfizethető áron: a Daniela Kozmetikában is elérhető a külföldön már régóta sikerrel alkalmazott plazmatechnológiás bőrfiatalítás. Egy rövid, maximum egy órás eljárás után csupán 5-7 nap felépülési idővel kell számolnunk. Hatása vetekszik a plasztikai műtétek eredményességével vágás, szúrás, vérzés nélkül.

Az eljárás az arc több részén is alkalmazható, hatása azonnal látható, csak a pörkök leesésére kell várni néhány napot. A szem körüli területen is azonnal feszesíti és megemeli a bőrt, hosszantartó (kb. 2 év), gyors eredményt érhetünk el. Nem sebészeti eljárás, hatására drámaian csökken a csuklyás szemhéjak bőrfölöslege.

PLASMAGE ÁRAK

Felső szemhéj + ajándék: szemöldök közti ráncok kezelése és otthoni ápoló krém 33.000,-
Alsó szemhéj + ajándék: orr – ajak barázdák ráncok kezelése és otthoni ápoló krém 33.000,-
Homlok + ajándék: orr – ajak barázda ráncok kezelése és otthoni ápoló krém 39.000,-
Ajak feletti ráncok + ajándék: orr – ajak barázda ráncok kezelése és otthoni ápoló krém 33.000,-
Marionett ránc (ajak két oldalát lefelé biggyesztő vonal) ajándék: otthoni ápoló krém 22.000,-
Megújulás csomag (A vendég által választott 4 terület kezelése) Szemöldök közötti 2 mérges ránc.
Szem végi mosoly / max 5 kissebb ránc
Cigaretta ráncok/ száj feletti / orr alatti ráncok
Rövid ráncok / 2 orca részen lévő apróbb ráncok amik barázda szerűen jelennek meg
65.000,-

Az eljárás az alábbi problémák korrigálására alkalmazható sikerrel

 • Konkrét ráncok eltüntetése - látványos javulás
 • Felső szemhéj megereszkedése
 • Szemöldök közötti ráncok
 • Orr-ajak közötti redő
 • Száj körüli cigaretta-ráncok
 • Felső ajkak feszesítése
 • Homlok ráncai - függőleges és vízszintes
 • Megereszkedések arcon, nyakon
 • Toka feszesítése
 • Táskák a szem körül (bizonyos feltételek mellett)
 • Fibrómák
 • Szarkalábak
 • Hegek

Az elért eredmények szükség esetén bármikor korrigálhatók. Problémától függően 1-3 alkalom alatt érhető el a kívánt hatás. A kezelések előtt lehetőség van érzésteleníteni a területet. Közvetlenül a kezelés után bőrpírra számíthatunk. 1-2 napig még duzzanat kialakulhat, 5-7 nap múlva a felszíni kérgesedés is eltűnik, a gyógyulási folyamat befejeződik. Enyhe bőrpír még tapasztalható a kezelés után kb. 3 hétig, 6 hétig fényvédő használata szükséges (50+ faktoros).

Kezelés utáni tudnivalók:

A kezelés után a kezelt bőrfelületet fényvédő krémmel kell kenni, naponta. Kerülni kell a közös fürdőket, szaunát, és a pörköket amig lehet szárazon tartani.

Hogyan működik?

A levegőben található gázok ionizálásával a készülék hegyén apró, plazmatikus vakuívek keletkeznek, amelyek segítségével a bőr felszínén mikro-milliméter nagyságú pontokat párologtat el, összehúzó hatása azonnal érvényesül anélkül, hogy a környező szöveteket roncsolná, vagy túlságosan felmelegítené. A pontok mátrixszerű elhelyezkedése azonnal csökkenti a bőrfelesleget. A kezelés helyén vékony kérgesedés jelentkezik, amely 5- 7 nap alatt gyógyul, helyén friss, feszesebb bőr keletkezik.